• Home
  • Werkwijze & Tarieven

Werkwijze & Tarieven

Werkwijze

Ik werk vanuit biomechanische, fysiotherapeutische en haptonomische principes. Via gesprek en invoelend luisteren probeer ik een beeld te krijgen van wat uw klacht is en wat dat voor u betekent. Daarin hanteer ik het bio-psycho-sociale model: via het lijf kunnen we kijken waar de blessure is, wat de eventuele oorzaak is, hoe de onderlinge lichaamsdelen zich verhouden en wat de lichamelijke balans en conditie is.

De persoonlijkheid, de kwaliteiten en de mentale kracht leert ons dan hoe u met de klacht omgaat en wat u daar voor invloed op uitoefent, soms bewust, soms minder bewust.  En tenslotte kunnen we uw omgeving, uw geschiedenis en uw sociale perspektief daarin meenemen, hoeveel steun dan wel onbegrip u ontmoet en in welke mate uw omgeving en uw klacht elkaar beïnvloeden.


Tarieven

Zoals bekend is een verwijzing van een huisarts tegenwoordig niet meer nodig. U kunt rechtstreeks een afspraak voor een intake maken, waarna een vervolgafspraak voor behandelingen mogelijk is.

  • Fysiotherapeutisch consult: € 32,50
  • Mindfullness therapie per consult E 40,-
  • Consult Haptonomische begeleiding: € 40,-

De meeste behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het aantal door de verzekering te vergoeden behandelingen is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars een overeenkomst. Dit houdt in dat de behandelingen waarvoor u bent verzekerd direct bij hen worden gedeclareerd. In een aantal gevallen zal ik u voorstellen de behandeling uitgebreider te maken. Dat betekent meer tijd en aandacht en volgens andere principes dan de standaard protocollen. In dat geval zal u een aanvullende nota krijgen.

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Ik werk volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en de tarieven van het COTG en sta ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) en het BIG register.

Zie ook: www.defysiotherapeut.com

Nieuws: Mindfulness massage basis cursus, meld je nu aan

Get in touch - Met jezelf en met ons

FaceBook

Contact

[email protected]
06 23727176

Praktijkadres

E-movere
Boerhaaveweg 40
3401 MN IJsselstein
samenwerking met Moventes

En in Montfoort
G van Damstraat 1, 3417WB Montfoort
praktijk e-movere gevestigd bij fysiopoint Montfoort in sportschool physical fitness.

Route

Scan deze QR op je telefoon voor de route naar E-movere in Houten...
E-mail direct